Останій раз ви авторизувались через "%social%"

На «Ягодині» виявили незадекларовані запчастини вартістю майже мільйон гривень

четвер, 22.04.21  12:12
На «Ягодині» виявили незадекларовані запчастини вартістю майже мільйон гривень

На митному посту «Ягодин» Волинської митниці Держмитслужби при огляді автомобіля виявили незадекларований товар на суму понад 946 тисяч гривень, інформують на сторінці Волинської митниці у фейсбуці.

Читайте також: На «Ягодині» затримали контрабанду брендового одягу майже на 20 мільйонів гривень (фото)

21.04.2021 р. прямуючи з Республіки Польща в Україну, в зону митного контролю митного поста «Ягодин»  Волинської митниці Держмитслужби по смузі руху «зелений коридор» заїхав автомобіль марки «Volvo» під керуванням громадянина України. В результаті повного митного огляду зазначеного транспортного засобу, було виявлено прихований від митного автозапчастини (форсунки паливні торгівельної марка-BOSCH) в кількості 154 шт., які знаходились  у багажному відділі автомобіля.

Таким чином, громадянин України намагався незаконно, з приховуванням від митного контролю, ввезти товар на суму 946,4 тис. грн. на митну територію України.

Зазначені дії мають ознаки порушення митних правил, передбаченого ч.1 ст. 483 Митного кодексу України. Санкція даної статті за такі дії карає конфіскацією прихованого від митного контролю товару та накладенням штрафу у розмірі 100 відсотків його вартості.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті?Виділи її мишкою та натисни Ctrl + Enter

Коментарі

    коментарів немає
Коментар буде опубліковано після модерації
×публікації по часу :