Мабуть, всім відомо, що в нашій країні просто катастрофічна ситуація із нібито "питною" водою, яка тече з наших кранів. Використовувати таку вода можна хіба що для миття посуду та душу. Лікарі та експерти одностайні в тому, що таку воду пити неможна. Неможна також і готувати їжу на такій воді. Тим паче, якщо мова йде про приготування блюд для дітей. Про цю проблему відомо всім, та не всі знають як її вирішувати. Адже кожна людина для власного здоров’я та гарного самопочуття має кожного дня випивати певну кількість води.

Насправді варіантів вирішення проблеми з питною водою в Україні не так вже й багато. Варіант постійного придбання води в магазинах опустимо. Бо, по-перше, це не зручно, а по-друге, не раціонально. На сьогодні в нашій країні розповсюдженим явищем є встановлення фільтрів на крани. Непоганий метод очищення води, але фільтри не здатні зробити її смачною та корисною. Тож, доставка води в Україні є, мабуть, найпопулярнішим способом забезпечення себе питною водою.

Смачна та якісна вода та висока якість сервісу

В столиці нашої країни є безліч компаній, які займаються доставкою води. Але є сервіс, який відрізняється серед інших. Мова йде про сервіс Mywatershop, з яким доставка води в Києві вийшла на новий рівень. Це офіційний Інтернет-магазин групи компаній IDS Borjomi Ukraine, яка є одним з найкрупніших операторів на ринку видобутку і доставки води. Всім в Україні відомі торгові марки (ТМ) цього виробника. Це "Моршинська", "Миргородська", "Аляска" та інші. Це і є основною перевагою та причиною популярності цього сервісу. Адже замовляючи тут ви воду, Ви отримуєте якісну продукцію відомих брендів.

Доставка води можлива не тільки додому, але і в офіс. При цьому у замовника є можливість придбати й супутню продукцію, таку як чай, кава, стаканчики та серветки, а також відповідне обладнання – кулери, помпи тощо. Славиться сервіс також швидкістю доставки. Завдяки розвиненій логістиці кур’єри компанії завжди прибувають за вказаною адресою вчасно.

Що стосується якості води, то варто відзначити, що найпопулярнішою для замовлення бутельованою водою є "Моршинська" та "Аляска". Продукція під першою ТМ – це мінеральна вода природного походження, яка ідеально підходить для щоденного вживання. Вода "Аляска" подобається її споживачам кристальною чистотою та ідеальним балансом мінералів. Якість води цих та інших брендів компанії підтверджена європейськими сертифікатами.