Не можна допустити продажу української землі іноземцям, виконання умов МВФ чи будь-якої іншої міжнародної організації, яка зробить Україну залежною. Не можна допустити продажу державних підприємств у, коли в державі економічна криза. На цьому наголосив депутат Верховної Ради України Ігор Палиця під час виступу у Волинській обласній раді.

Читайте також: "Або ми котролюємо ці території, або від'єднуємо і ізолюємо їх", – Ігор Палиця про "формулу Штайнмаєра"

"Волинські депутати не будуть голосувати за продаж української землі в такій формі, коли вона дістанеться іноземцям або якщо селяни не отримають гарантій, як мінімум, що державний земельний банк буде їх кредитувати під 3-4% для ведення власного господарства. Або якщо не поставлять мінімальну ціну, за яку люди зможуть продати землю державі. Як сьогодні в Словаччині, Угорщині, Чехії. А якщо підприємства хочуть купити дорожче, будь ласка. Але має бути індикативна мінімальна ціна, яка захистить селян від пограбування", - наголосив Ігор Палиця.

Також він зауважив, що сьогодні уряд діє не в інтересах українського народу. Зокрема, не підвищуються зарплати вчителям, урізаються медичні субвенції, скорочуються субсидії.

"Хто сьогодні керує державою, я не розумію. Це не український уряд, це уряд не для України. Незрозуміло, до чого все це іде. Але ми нікому нічого не дамо вкрасти в України і українців", - сказав депутат.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook