Народний депутат від "Слуги народу" Андрій Богданець опинився у лікарні з підозрою на струс мозку внаслідок бійки після засідання аграрного комітету у Верховній Раді. Про це повідомила його колега по фракції Євгенія Кравчук, – пише ТСН.

Читайте також: У Верховній Раді активісти відгамселили нардепа від "Слуги народу" (відео)

"Ми заявляємо про неприпустимість будь-якого тиску на народних депутатів під час обговорення і ухвалення державних рішень, у тому числі й у першу чергу – із застосуванням сили. Ми нікому не дозволимо у неполітичний і непарламентський спосіб впливати на роботу представників народу України", – написала вона у Facebook.

"Слуга народу" у своїй заяві назвала інцидент свідомою провокацією, спрямованою на зрив законотворчого процесу і дестабілізацію ситуації в Раді.

"Дуже показовою для нас є кооперація у спробі зриву роботи комітету між представниками партій проросійського спрямування і політичних сил, які називають себе патріотичними", – йдеться у заяві.

Читайте також: "Вона ж розумна с*ка і ще й незаміжня": в мережу злили скандальне листування "слуги народу" (відео, фото)

Політсила звернулася до правоохоронців з вимогою належним чином відреагувати на інцидент, а до керівництва парламенту – із закликом забезпечити можливість стабільної роботи комітету з аграрної політики.

"У тому числі, шляхом тимчасового перенесення засідань у більш захищене приміщення та посилення охорони і забезпечення громадського порядку під час і в місці проведення засідань", – йдеться у повідомленні.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook