Депутати Верховної Ради ІХ скликання на погоджувальні раді у сіпкера Дмитра Разумкова вимагатимуть термінового прийняття відповідних законопроєктів, які необхідні для боротьби з епідемією коронавірусу та та змін до податкового кодексі, аби покращити життя українського бізнесу. 

Читайте також: Стали відомі результати аналізів волинянки, котру госпіталізували з підозрою на коронавірус

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив народний депутат Ігор Палиця.

"Сьогодні на погоджувальній раді в Дмитра Разумкова представник депутатської групи "За майбутнє" буде вимагати термінового і першочергового прийняття законопроектів, необхідних для боротьби з епідемією та змін до податкового кодексу, з метою полегшити життя та допомогти українському бізнесу", – повідомив народний обранець.

Окрім того парламентар зазначив, що усі ці законопроєкти повинні бути проголосовані не пізніше, як у середу, після чого Верховна Рада теж піде на карантин.

"Після прийняття всіх необхідних законопроектів для спасіння людей і економіки, які мають бути проголосовані максимум в середу, Верховна Рада повинна піти на карантин до стабілізації ситуації. Депутати повині бути на округах разом зі своїми виборцями в такій важкий час для допомоги та контролю за ситуацією в регіонах, а не сидіти в залі під куполом і приймати лобістські закони, такі як продаж землі", – зазначає Ігор Палиця.

Читайте також: Смертельний коронавірус запідозрили в шести областях України


Нагадаємо, раніше народний депутат Ігор Палиця повідомляв, що місто Луцьк переходить на повний карантин та зменшення податкового навантаження на бізнес. Також буде звернення міськради з проханням припинити масові богослужіння в храмах. Такі заходи терміново потрібні по всій країні, з обов’язковим зменшенням податкового навантаження на підприємців та бізнес, який через карантин понесе прямі збитки.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook