13-річна дівчинка, яка згідно з тестом ДНК народила дитину від свого 63-річного вітчима, розповідала матері про зґвалтування, проте жінка не захотіла про це чути. Про це йдеться у сюжеті "Секретних матеріалів", пише Уніан.

Читайте також:Повідомили деталі жорстокого зґвалтування 20-річної дівчини у луцькому парку

Нагадаємо, 30 жовтня слідчі Іваничівського відділення поліції взяли під варту чоловіка, підозрюваного у зґвалтуванні своєї малолітньої падчериці. Ще в червні 2020 року до Іваничівського відділення поліції надійшло повідомлення про те, що під час перевірки за місцем проживання однієї із неблагополучних сімей в районі було виявлено вагітну 13-річну дитину. 

"Він ніколи не приставав до неї", – заявила вона журналістам, зазначивши, що буде чекати його з в’язниці.

Зазначається, що затриманий жив відразу із двома жінками та донькою однієї з них.

Першим у поліцію про підозрілу поведінку вітчима дівчинки заявив в.о. голови Риковичівської селищної ради Леонід Божик. За його словами, чоловік постійно за нею спостерігав та чіплявся.

Наразі він перебуває у СІЗО, а дівчинку з дитиною помістять у притулок.

Читайте також: Волинянин систематично ґвалтував свою падчерку

За вказаним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження. Під час досудового розслідування, зокрема, після проведення ДНК-експертизи поліцейські встановили, що до зґвалтування дівчини причетний її 63-річний вітчим.

За фактом слідчі повідомили йому про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.4 ст.152 (зґвалтування особи, яка не досягла 14 років) Кримінального кодексу України. Нині суд обрав для чоловіка міру запобіжного заходу – тримання під вартою. Досудове розслідування триває. Дівчина народила дитину й нині перебуває під наглядом лікарів.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook