Днями виповнилося 13 років з дати створення дуету "Потап і Настя". Зараз спільна співоча творчість 37-річного Олексія Потапенка та 32-річної Анастасії Каменських поставлена на паузу, але бурхливий розвиток набирають їх любовні стосунки.

Читайте також: Насті Каменських – 32: найвідвертіші та "голі" фото головної секс-бомби України

"Стране" стало відомо, що в кінці весни пара зіграє весілля і поставить жирну крапку в плітках і чутках, щодо їхнього роману. 

"Це станеться 23 травня, в четвер. Нарешті Потапу та Насті будуть кричати "гірко!". Весілля буде в Києві, а після – молодята відлітають в медовий місяць", – розповів один із запрошених гостей.

За інформацією, організацією торжества займається івент-агентство Людмили Голубіцької "GG PROJECT", яке на ринку вже більше 15 років. Подробиці торжества тримають в суворій секретності.

Читайте також: Абсолютно гола Каменських здивувала мережу (Фото)

Відзначимо, що саме Голубіцька займалася весіллями артистів: Наді Дорофєєвої та Володимира Дантеса, близьких друзів Потапа, а також телеведучого Сергія Притули.

Як стало відомо, Людмила і Настя давно і тісно дружать. Голубіцька навіть займалася вечіркою з приводу дня народження Каменських. 

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook