М'ясо є одним з найпопулярніших продуктів у багатьох людей. Якщо ви стежите за своїм здоров'ям, то потрібно звертати увагу не тільки на способи його приготування, але і на види.
Читайте також: Лікарі назвали продукти, які ідеальні для здоров'я печінки
Можна довго розмірковувати про те, яке м'ясо найкорисніше, так як різні його види мають різні переваги і недоліки. Вибирайте для себе те, що буде смакувати саме вам і буде мати найменшу калорійність, пише Сегодня.
Яка калорійність м'яса (на 100 грамів необробленого продукту):
яловичина 250 кал;
свинина 242,1 кал;
індичка (грудка без шкірки) 84 кал;
курка (філе без шкірки) 164 кал;
баранина 294 кал;
кролик 156 кал;
телятина 172,1 кал;
качка 337 кал.
До дієтичних сортів м'яса можна віднести: індичку, кролика, курку і телятину. А ось вживання свинини, качки або баранини варто обмежити.
Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter
Коментарі
коментарів немає