Зима – саме час зміцнювати імунну систему.
Читайте також: Як підвищити імунітет і захиститися від вірусів: 4 ефективні поради
І зробити це можна за допомогою низки продуктів, розповіла Focus.de німецький дієтолог Єва-Марія Фом Брух.
Шпинат – прекрасний продукт, багатий на вітамін А. В ньому також багато заліза.
Морква, крім вітаміну С, також містить багато каротиноїдів. Вони чинять антиоксидантну дію.
У рибі, як відомо, присутні вітаміни групи В, цинк, селен.
Читайте також: Який вітамін регулює захисну функцію організму
Горіхи та насіння містять вітамін Е, цинк, селен і мідь.
Капуста взимку забезпечує наш організм вітамінами А і С, а також селеном.
У картоплі містяться калій і вітамін С.
Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook
Коментарі
коментарів немає