Названо п'ять секс–поз, які найбільше люблять чоловіки.

Читайте також: Чому жінки відмовляються від сексу та як це виправити

Жабка – це одна з найбільш гарячих варіацій знайомої "наїзниці". Відрізняється ця поза від класичної тим, що дівчина сидить на чоловікові, спираючись на диван або будь–яку поверхню не колінами, а ступнями. Тобто, виходять такі собі секс–навпочіпки з розсунутими колінами. При цьому попа партнерки злегка відкопилена назад. Чому чоловікам так подобається "жабка"? Поза відкриває перед ними прекрасний вид на все жіноче тіло і його вигини. Партнер бачить, як пеніс входить у піхву, що збуджує і заводить ще більше. Поза гарна ще й тим, що замінює 20 хвилин на біговій доріжці.

Золотий перетин – поза дуже проста, але дарує чоловіку неймовірні відчуття від максимально глибокого проникнення. Дівчина лежить на спині, одна нога витягнута, а інша піднята і зігнута в коліні. Чоловік сідає зверху. Він накриває стегном витягнуту ногу партнерки і притискає до своїх грудей зігнуту. Інтенсивність, ритм і глибину проникнення контролює, відповідно, партнер. Чим швидше партнери будуть рухатися тим швидше отримають оргазм. Цю позу можна практикувати і навпаки. Тоді партнер лежить, а дівчина, сівши на його витягнуту ногу, контролює зверху процес. Але ось в цій позі поспіх ні до чого, пише cosmo.com.ua.

Секс–берізка – поза гарна всим! Вона підійде і для ранкової близькості в ліжку, і для гарячих ласк перед сном на підлозі, і для швидкого сексу на столі. Дівчина в будь–якому випадку лежить, витягнувши ноги вгору і міцно стиснувши їх разом. А чоловік повільно входить, або сидячи на колінах або стоячи. Головна перевага пози – через інтенсивну стимуляцію обидва партнери насолоджуються неймовірними відчуттями від кожного проникнення. Але це ще не все, що можна випробувати в такому положенні. Перехрести ноги в цій позі – і побачиш, як чоловік стогне від найменшого руху. А коли захочеш насолодитися процесом ще більше, розсунь ноги і поклади на плечі партнеру.

Читайте також: Сексолог розповіла, чому жінка не отримує оргазм і як це виправити

Стоячи з піднятою ногою – деякі чоловіки говорять, що ця поза схожа на місіонерську, але у вертикальному положенні. Дійсно, так партнери відчувають один одного тілами, підтримують зоровий контакт і отримують оргазм швидше, ніж лежачи. Але можна піти ще далі – обійми ногами стегна чоловіка і обхопи руками його шию. Після такого сексу чоловік буде носити сніданки в ліжко, як мінімум, місяць.

Місіонерська – не всі чоловіки добре ставляться до старої доброї класики, але цю позу потрібно включити в список. По–перше, її обожнюють дівчата, і у партнерів не завжди є можливість бунтувати за інші гімнастичні секс–трюки. По–друге, як би чоловіки не крутили носом, час від часу хочуть бути вкрай близько до тіла партнерки. А що може забезпечити такий тісний контакт як не місіонерська поза? До того ж, її легко урізноманітнити. Наприклад, проникнення будуть більш глибокими, якщо дівчина схрестить ноги в позі лотоса, покладе під стегна подушку або просто ляже на живіт.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook