Секс не відстає від трендів. А чим далі в ліс, тим більш розпусні звірі. 2020 рік урізноманітнює сексуальне життя українців по повній.

Читайте також: Найкраща коханка: прості правила для розкріпачення в ліжку

"Розумний секс"

Зараз можна знайти безліч додатків, які допоможуть вам розслабитися і пізнати своє тіло. Причому грати в такі ігри можна як поодинці, так і з партнером. Різні сексуальні ігри допоможуть вам наростити збудження, дослідити один одного і прийти до фіналу з максимально яскравими відчуттями.

Дісексуалізм

Цей термін означає людину, яка не потребує кого-небудь для інтиму. Тобто, вам не потрібно когось завойовувати, вмовляти на секс і так далі. Ви можете просто заощадити час і купити собі секс-робота. Причому ви зможете вибрати зовнішність, запрограмувати характер, попросити втілити таємні бажання і навіть душевно поспілкуватися. Варто зазначити, що це все ж роботи і вони можуть давати збій. При цьому світ не стоїть на місці і незабаром цих роботів навряд чи можна буде відрізнити від людей.

Вібратори

Здавалося б, усі знають, що це таке і цим нікого не здивувати. А ось і ні! Навіть під час сексу жінкам для більш яскравого оргазму потрібна стимуляція клітора. А вібратор для цього як не можна до речі. Причому якщо партнера немає, то він також завжди виручить. Так що це той предмет, який повинен бути в заначці у кожної жінки.

Читайте також: Секс перестає цікавити людей: інтимне дослідження

Пишаюся волоссям

Якщо раніше зайва волосистість на тілі викликала огиду, то зараз це тренд. Так-так, нині модно не голити пахви і зону бікіні теж. Звичайно, це залишається на ваш розсуд – голити чи ні, але якщо ви захочете похвалитися своїми волосинками, то потрапите в тренд. До речі, чоловікам подобаються інтимні стрижки.

Любов

У сучасному світі любов – це головний тренд у сексі. Як би це не було сумно, але так і є. Секс і любов – це два поняття, які повинні йти пліч-о-пліч і зливатися воєдино. А просто фізичний контакт без душевних почуттів порадує вас лише якийсь незначний час.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook