Правоохоронці здійснили обшуки в кабінеті заступника Луцького міського голови Олександра Рачкова. Натомість виконувач повноважень Луцького міського голови Григорій Пустовіт заявив, що для обшуку, який правоохоронці не коментують, немає жодних підстав, - повідомляє ІА Волинські новини.

Читайте також: Спецслужби покарають за незаконні обшуки

Після завершення сесійного засідання, яке відбулося 25 квітня, працівники Департаменту захисту економіки Національної поліції України без жодних пояснень і коментарів пройшли в кабінет Олександра Рачкова і деякий час нікого туди не пускали.

Згодом у кабінет Рачкова зайшли адвокати Андрій Козюра та Микита Рабан, які представляють його інтереси. Правоохоронці повідомили, що прибули з Києва і що на місці тривають слідчі дії, зокрема відбувається вилучення документів.

Зі слів Андрія Козюри, також вилучили деякі особисті речі Олександра Рачкова.

Тим часом ситуацію прокоментував виконувач повноважень Луцького міського голови Григорій Пустовіт. З його слів, наразі немає жодної інформації про те, що відбувається, але жодних підстав для обшуку, з його слів, немає.

"Чекаємо висновків правоохоронців", - зазначив Пустовіт.

Станом на 19:20 слідчі дії тривають, Рачков і представники департаменту знаходяться в кабінеті, також поліція чергує під кабінетом. 

За станом на 19:32 Андрій Козюра повідомив, що в Рачкова вилучили деякі особисті речі. Зі слів захисника, його клієнту не оголошували в рамках якого провадження відбувається обшук.

Після цього з кабінету Олександра Рачкова винесли пакунки з речами, слідчі дії почали біля автомобіля чиновника, який припаркований біля міської ради. Наразі правоохоронці оглядають авто.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter