У мережі з’явилися фото відбування покарання засудженої за смертельний наїзд на 6 людей у Харкові Олени Зайцевої. Фото опублікувала на своїй сторінці у Facebook Олександра Загранична. У коментарі виданню Обозреватель адміністрація колонії підтвердила їхню достовірність.

Читайте також: Ніж на ланцюгу і апельсини з наркотиками: з'явилися ексклюзивні подробиці про Зайцеву з "колонії"

"На фото вбивця Зайцева і ще одна мажорка на ім’я Валя. Ось так відбувають покарання ті, у кого є гроші, і ті, у кого їх немає", – написала жінка, проілюструвавши різницю знімком буднів інших засуджених.

За словами начальника Покровського виправного центру №79 Інни Мицюк, Зайцева перебуває у відмінних від інших умовах, оскільки відбуває покарання у секторі тих, кого засуджено за злочини з необережності.

"Вони повністю ізольовані від інших засуджених. Усього в секторі, разом із Зайцевою, їх шестеро", – пояснила вона, додавши, що такі засуджені не можуть вільно пересуватися по території закладу, бо це заборонено законодавчо.

"Вони постійно перебувають тільки в секторі, у них своє маленьке подвір’я. Не можуть мати при собі мобільні, а телефонні розмови дозволені тільки у черговій частині, під наглядом адміністрації", – додала Мицюк.

Читайте також: Показали фото колонії, у якій відбуває покарання Зайцева: українці розлючені

Нагадаємо, 18 жовтня 2017 року у Харкові на перехресті вулиці Сумської і провулка Мечникова сталося зіткнення "Лексуса" 20−річної Зайцевої, який рухався на червоне світло світлофора з перевищенням дозволеної швидкості, та автомобіля "Фольксваген Туарег", за кермом якого був 49−річний Дронов.

Після зіткнення "Лексус" вилетів на тротуар і збив 11 пішоходів. В результаті ДТП на місці загинули п’ятеро осіб, ще одна людина померла від травм у лікарні. 26 лютого 2019 року Київський районний суду Харкова визнав Дронова та Зайцеву винними у скоєнні ДТП і призначив їм покарання у вигляді позбавлення волі термінами по 10 років кожному з позбавленням права керувати автомобільними засобами на три роки.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook