Сайт "Волинь Online", якому лише 23 дні від моменту створення уже обганяє деякі волинські ЗМІ, які працюють у цій сфері багато років.

Про це повідомляє журналіста Мар'яна Метельська на своїй сторінці у Facebook.

"Читачі, ми працюємо для Вас уже рівно 23 дні (сайт стартував 2 січня, інтернет-видання Волинь Online створене, щоб підняти медіаспростір Волині на новий якісний рівень, незважаючи на політичні війни і ніяких власників, окрім мене немає), на цей момент по рейтингу нам вдалося обігнати ВІП, Волинську службу новин, Волинську правду (хоча місце ще нестабільне)", – йдеться у дописі.

Також  Мар'яна Метельська дякує усім небайдужим за допомогу, адже сайт працює за рахунок пожертв від читачів.

"Ми вдячні, що читаєте нас та допомагаєте. Попереду ще багато цікавих тем, підписуйтесь на наші сторінки у соцмережах. І якщо Вам цікаво, аби у Луцьку була незалежна журналістика - підтримуйте проект. Разом ми зробимо незалежну журналістику http://volynonline.com/dopomogti-proektu/ Окрім допомоги, Ви можете замовити у нас рекламу, звертайтесь", – підсумовує Мар'яна Метельська.

Скоріше успіх такого молодого і амбітного проекту полягає у запиті волинського читача на аналітичний інформаційний продукт, а не трешеві новини з нічних клубів і статті про товстолобиків.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter.