Новий актор студії "Квартал 95" Юрій Великий, який тепер гратиме президента Володимира Зеленського, розповів як отримав цю роль. 

Читайте також: Стало відомо, хто замінить Зеленського у "Вечірньому кварталі"

За словами Великого, він має багато друзів і серед авторів, і серед акторів "Кварталу" і працював у студії від 2009 року. Однак на роль Зеленського він пробувався на рівні з усіма у кастингу, який раніше оголосив "Квартал 95".

"Спочатку ми обговорювали з хлопцями моє повернення до "Кварталу". А коли я зробив пародію на Вову, вони одразу зрозуміли, що в цьому є потенціал. Проте, я, як і всі, брав участь на рівноправних умовах в конкурсі на найкращого пародиста Зеленського, який був оголошений студією "Квартал 95". Можливо, хтось і замість мене пародіюватиме. І робитиме це краще. Не буду наполягати на своїй кандидатурі", – прокоментував Великий, пише "КП" в Україні".

Проте, зізнався Юрій Великий, він намагався копіювати Зеленського, коли той ще не був президентом.

"Взагалі я давно хотів зробити пародію на Вову, ще коли він не був президентом. Коли тільки прийшов в "Квартал", сидячи на авторських читках, я спостерігав за його емоціями, жартами, виразами. Напевно, бажання зробити пародію на нього у мене було ще з тих часів", – зізнався актор.

Читайте також: У "Кварталі 95" показали раритетні фото до Дня дружби (фото)

Великий поділився, що все ж таки йому довелося трошки попрацювати над образом Зеленського, зокрема додати трохи хрипоти у голос. Також актор прокоментував, що на відео, яким раніше ділився "Квартал 95", де хтось за кадром пародіює президента, був не він. 

"Чому ви вирішили, що це я за кадром? Я в цей час взагалі інший номер репетирував. І в іншому кабінеті. Не знаю, хто це був", – сказав Великий.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook