У вересні 2019 року компанія Apple представила всьому світу новинки iPhone 11 і Apple Watch series 5. Нова модель айфона і годинника зробила справжній прорив в світі технологій. Які нові функції можна зустріти в новинці iPhone 11 і Apple Watch series 5, чим компанія Apple хоче здивувати своїх шанувальників?

iPhone11

– Нові жести. Якщо ви купуєте перший айфон без кнопки "Додому", то, перш за все, вам необхідно звикнути до нових жестів. Жести досить прості. Ви швидко звикнете до новинки. До того ж це досить практично.

– Обсяг пам'яті. Мінімальний обсяг пам'яті в новинці айфон 11 64 Гб. Починаючи з 2018 року, компанія Apple запустила продаж айфонів з пам'яттю 64, 128 і 512 Гб.

– Темний режим в новій операційній системі iOS 13. Вам припаде до смаку новий темний режим. Він затемнює інтерфейс всієї системи. Даний режим здатний зняти навантаження на очі, а також досить добре економить заряд акумулятора.

– Швидка зарядка. Якщо вам необхідно швидко зарядити свій телефон, то придбайте адаптер для заряду потужністю 18Вт. Протягом години ви зможете зарядити свій телефон на 79%.

– Запис відео в 4К. Тепер у вас є можливість знімати відео 4К на всі об'єктиви. Для цього вам необхідно налаштувати свій телефон в налаштуваннях відеозапису.

– Покращена система Face ID. Система Face ID на новому айфоне 11 почала працювати на 30% швидше. Тепер вона підтримує набагато більше кутів. Навіть якщо ваш телефон знаходиться не прямо у вас перед очима, Face ID все одно буде працювати.

Apple watch series 5

Зовнішній вигляд apple watch 5 серії залишився практично незмінним. Тепер новий годинник отримав можливість екстрених викликів в різних точках світу. Також нова версія отримала і апаратні зміни. Нарешті розробники впровадили функцію AlwaysOn Display. Завдяки даній функції розумні годинник постійно працюватимуть при мінімальній яскравості, відображати всю необхідну інформацію. Мабуть, це одне з найважливіших нововведень. Власнику просто необхідно підняти руку, і годинник перейде в режим роботи на максимальній яскравості.

Додаткові зміни:

– змінився і дизайн;

– були випущені ремінці;

– тепер з'явилася можливість придбати суцільно чорну і білу версію розумних годин.

Нова модель iPhone і Apple Watch – це новинки, які чекали всі фанати по всьому світу. Повірте, ця техніка вас не розчарує. Вона має прекрасні технічні та експлуатаційні характеристики.