Вадим Новинський заразився коронавірусом − народний депутат дізнався про діагноз після того, як 15 квітня пройшов тестування. Політик зізнався, що не відчуває жодних симптомів COVID−19, температура піднялася мінімально − 36,8, а комп'ютерна томографія легенів не визначила відхилень від норми.

Читайте також: Коронавірус в Раді: ще в одного нардепа виявили COVID-19

Політик зазначив, що намагався дотримуватися всіх карантинних заходів, але мав "кілька контактів з людьми, які захворіли", пише РБК−Україна.

За рекомендацією лікарів нардеп відправиться на кілька днів до лікарні.

Також Новинський прокоментував ймовірність заразитися від когось із священнослужителів Києво−Печерської Лаври, де вже підтвердили майже 100 випадків коронавіруса, та заявив, що "навколо Лаври нині надто багато спекуляцій", і "священики − теж люди і вони теж можуть хворіти".

Зазначимо, що вчора, 14 квітня, Новинський зустрічався з предстоятелем УПЦ МП Онуфрієм, коли передавав 850 тисяч медичних масок, закуплених його Фондом на честь Покрови Пресвятої Богородиці.

75−річний Онуфрій подякував політику і бизнесменту та благословив.

"Хай Господь дає вам сили, благословляю вас", − сказав він.

Також на сайті опубліковано фото Новинського та Онуфрія з їх зустрічі. Як видно на знімку, вони обидва без рекомендованих медиками в умовах карантину масок.

Читайте також: У ще одному монастирі УПЦ МП спалах коронавірусу

Як йдеться в повідомленні інформаційно−просвітницького відділу УПЦ, ці маски будуть роздавати в парафіях Московського патріархату в Україні віруючим, які приймуть рішення взяти участь у святкових Великодніх богослужіннях у період посиленого карантину.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook