Ще 5 квітня стало відомо, що у Дубаї затримали 40 людей за знімання відеоролика, в якому оголені дівчата стоять на балконі одного з хмарочосів міста. Серед затриманих виявили 12 українок. Одна з дівчат зізналася, що після поїздки її побили та зґвалтували. 

Читайте також: "Гола" українка розкрила справжню мету фотосесії в Дубаї (відео)

Про це повідомляє телеканал ДніпроTV

Наталія Чуприна після тижневого перебування за ґратами в Еміратах та депортації наважилася розповісти правду про подорож та оголену фотосесію. Тепер вона стала жертвою переслідувань та насильства:

«Мене запросили на відпочинок. Ми поговорили, обговорили ситуацію у Дубаї. Розмова пішла в не дуже гарному форматі і почалися обурення у мій бік. Я вирішила, що мені потрібно їхати додому, адже не хочу спілкування у такій грубій формі. Після цього мене побили та зґвалтували. Людина поставилася до мене так, ніби я нічого не варта. Ніби зі мною можна так поводитися», – поділилася Наталія Чуприна.

Читайте також: Все було підлаштовано спочатку: розкрилася правда про оголену фотосесію в Дубаї

Дівчина розповіла, що раніше не працювала моделлю. Але їй надійшла пропозиція взяти участь у фотосесії, на якій можна заробити гроші.

Нагадаємо, 4 квітня правоохоронні органи Об'єднаних Арабських Еміратів затримали групу дівчат, які голими фотографувалися на відкритому балконі готелю в елітному районі Дубаї Марина. Про скандал стало відомо після того, як очевидці з сусіднього хмарочоса виклали в соцмережі відповідне відео.

Пізніше стало відомо, що серед дівчат, які влаштували оголену фотосесію на балконі готелю в Дубаї, були громадянки України, усіх їх депортували з ОАЕ.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook