Сім'я одного із поліцейських, яких затримали за зґвалтування, побиття та катування 26-річної жінки у віддлку поліції в Кагарлику Київської області, має майно у Рожищі. Про це стало відомо із матеріалу APnews, пише Район.Рожище.

Читайте також: Молодий волинянин систематично ґвалтував малого похресника, знімаючи процес на відео

Затриманими за підозрою в побитті та зґвалтуванні виявилися 29-річний оперуповноважений Сергій Сулима і 35-річний начальник сектору кримінальної поліції Микола Кузів. Обидва одружені, один із затриманих має двох синів.

Згідно з декларацією Миколи Кузіва, він родом з Трускавця Львівської області. Працював правоохоронцем у Нацполіції Львівської, Донецької та наразі Київської області. За час роботи у структурі заробітна плата Кузіва виросла з 51 783 до 81 175 гривень за рік (близько 6700 гривень на місяць). Інших джерел доходу колишній правоохоронець не вказав.

У нього є дружина Світлана, та двоє синів – Богдан та Матвій. У 2019 році Кузів задекларував у власності дружини квартиру та земельну ділянку площею 10 соток у місті Рожище на Волині.

Читайте також: 17-річна дівчина звинувачує у зґвалтуванні співробітника поліції

Нагадаємо, 25 травня у Кагарлику, що на Київщині, до поліції звернулася 26-річна жінка. За її словами, вона постраждала від знущань з боку поліцейських. Виявилося, що 23 травня жінку викликали на допит в поліцію як свідка. Але допит перетворився у тортури: жінку закували у наручники, погрожували, стріляли з вогнепальної зброї над головою і ґвалтували.

Вранці 25 травня за підозрою в зґвалтуванні двох поліцейських Кагарлицького відділу поліції Київщини затримали.

Підозрюють у злочині 35-літнього начальника сектору кримінальної поліції Миколу Кузіва та 29-річного оперуповноваженого Сергія Сулиму.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook