Нардеп Верховної Ради минулого скликання, лідер «Радикальної партії» Олег Ляшко оголився просто в ефірі українського телеканалу. Так він висловив «протест» проти підвищення тарифів.

Читайте також: "Всіх скотиняк візьмем на мило": Ляшко знявся в кліпі у ролі супергероя і став героєм фотожаби

Вчинком політик відзначився на політичному шоу Юрія Луценка, яке транслювалося на СТБ. Фрагментом ролика радикал поділився і на своїй Facebook-сторінці, пише Obozrevatel.

«Відповідь українців на нові податки – зніми і віддай останню сорочку дармоїдам. Хай вдавляться!» – коротко підписав Ляшко.

Ляшко погодився зняти з себе не останню футболку

Зауважимо, що на шоу обговорювали тему підвищення податків і, відповідно, цін на послуги, продукти і речі, які стануть непідйомними для багатьох українців. Політик, якого запросили гостем у студію, приніс із собою пакет – в ефірі він почав діставати звідти свою білизну, футболки тощо.

Читайте також: Олег Ляшко в білих трусах та чоботах здивував українців (фото)

Ляшко роздягнувся в ефірі шоу

«Їм мало, не можуть ніяк наїстися нашими податками, хочуть піднімати. Давайте кожен, хто нас дивиться, зніме із себе по сорочці, футболці, трусах, шкарпетках... Відправте їм, нехай вони подавляться», – заявив під час цього Ляшко.

Зі свого боку ведучий програми Луценко зазначив, що може зняти з себе навіть піджак у студії, адже, пропонуючи таке, кожен має показати приклад. Так Ляшко погодився зняти з себе футболку, хоч і не останню.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook