Український співак Олег Винник, який нещодавно взяв участь в антиукраїнській акції російських пропагандистів #всеммир, не зміг відповісти на пряме запитання щодо приналежності окупованого Криму.

Читайте також: Олег Винник потрапив до "чистилища Миротворця" (фото)

Про це він заявив в ефірі телеканалу СТБ.

"Коли ми сьогодні робимо акцент "Росія – Україна", це заважає справам мирним. Мені здається, ми маємо думати про мир сьогодні, а не шукати якісь підводні камені, засуджувати когось", – зазначив співак.

У відповідь на запитання про те, чий Крим виконавець відповів наступне:

"Я не буду сьогодні ділити і казати чий Крим. Мені здається, що сьогодні говорити про це вже не те, що... Я би сказав непотрібно. Це нічого не дає". 

Винник назвав півострів "не нашим на сьогоднішній день".

"Є факт і ми будемо кричати, що наш?", – заявив скандальний співак і додав: "Ми нічого не вирішуємо".

"І якщо бути конкретно відвертим, за Крим не загинув не один солдат. Ні один", – наголосив він.

Читайте також: Кумир "вовчиць" запустив власний ювелірний бренд (фото, відео)

При цьому слід наголосити, що на початку 2014 року з-поміж українських військових в Криму було двоє загиблих. Вони втратили своє життя від рук російських загарбників. І сталося це саме під час вторгнення.

"Я не вважаю, що Крим забрали і що він дорожчий за все інше. За життя, за долі наших людей, українців, співвітчизників. Десятки тисяч людей загинули в цій не зрозумілій війні, як на мене, яка називається АТО", – додав Винник. 

При цьому він вкотре запевнив, що давати концетрів в Росії він не збирається.

Заява Винника викликала негативні коментарі у мережі: "Послухайте що він блеє про акценти!", "Відвезіть його на передову, хай почує дружні братерські обстріли.", "Іноді краще співати, ніж говорити", "Що воно ото меле? Краще вив би собі далі, вовкулака потріпаний! Коли найближчий концерт в Києві? Почну запасатися помідорами", "Тупий ватник", "Гнида і мразь", "Їдь на передову і скажи це бійцям!!! Я в шоці", "віник їдь до путіна і вий там", "Йому образливо... Жодний солдат не загинув за Крим..." що воно меле??? Може тепер "вовчицям" відкриються очі. Нехай поїде на місяць на війну і посидить Алєжка в окопі. Там побачить чи у нас війна чи "просто АТО". Чмо", "Фу, а я ще хотіла своїй свекрухі купляти білет на його концерт в Києві! Тепер ні!"

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook