Днями Олена Зеленська відвідала новий притулок для постраждалих від домашнього насильства, який відкрився на Київщині. Такі притулки називають іще шелтерами. 

Читайте також: Супроводжують десять охоронців: дружина Зеленського їздить на броньованому Mercedes зі швидкістю 114 км/год (фото, відео)

"Шелтер – це місце, куди потрапляють люди, над якими було вчинене насильство. Тут вони отримують не просто можливість цілодобового перебування (зокрема з дітьми), а й комплексну допомогу, серед іншого, психологічну підтримку від фахівців. Шелтер дає змогу в комфортних умовах подолати наслідки пережитого насильства та збільшує шанси уникнути повторних інцидентів. Загалом в Україні таких притулків понад 30. Про їхнє розташування не повідомляється широкому загалу. Така політика конфіденційності допомагає сховати постраждалу людину від кривдника", – написала під фото в Instagram Зеленська, передає ТСН.

Читайте також: Зеленську розкритикували за вбрання на зустрічі з послом Аргентини (фото)

Там вона з'явилася у скромному аутфіті. На Олені був чорний светр із високою горловиною та полуничні штани з чорним поясом. На обличчі у неї була чорна захисна маска. Волосся перша леді розпустила, очі підкреслила чорним олівцем, а вуха прикрасила лаконічними сережками. 

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook