За минулу добу до підрозділів поліції Волині звернулося 11 громадян із заявами про шахрайства. Загалом зловмисники шляхом обману та зловживання довірою незаконно заволоділи десятками тисяч гривень. Про це повідомляє поліція Волині.

Читайте також: На Волині знайшли зниклого хлопчика, який пішов гуляти і не повернувся

Шахраї виманювали гроші, вдаючись до різноманітних хитрощів. Зокрема, під приводом купівлі чи продажу товарів через мережу Інтернет зловмисники незаконно одержали майже 58 тис. грн. 

У Ківерцівському районі та в Луцьку під приводом  розблокування банківської кратки та  начебто перешкоджанню викраденню коштів з банківської кратки зловмисники виманили в громадян понад 43 тисяч гривень.

У Луцьку неподалік авторинку по вулиці Єршова шахраї ошукали на 2,4 тисячі доларів США жител Одеси. 

Читайте також: У Луцьку п'яний водій намагався підкупити патрульного (відео)

Учора в обласному центрі до 89-річної пенсіонерки зателефонував невідомий та, назвавшись працівником правоохоронного органу, під приводом звільнення онука від кримінальної відповідальності нібито за скоєне ДТП, виманив у потерпілої 26 тисяч гривень.

Поліцейські вкотре застерігають громадян про необхідність бути пильними та обачними. Не довіряти випадковим людям, замовляти та продавати товари на сайтах, пересвідчившись у їх достовірності та законності.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook