Останій раз ви авторизувались через "%social%"

  "Органи довелося зшивати": у Дніпрі рятують 3-річну Софійку, що потерпіла від вибуху гранати (Відео)

четвер, 08.02.18  21:50
Дівчинка дістала поранення напередодні у Красногорівці. Про це повідомляє 5 канал.

У Дніпрі лікарі намагаються врятувати життя трирічній дівчинці з Красногорівки. Від вибуху гранати напередодні постраждали троє дітей, найтяжче – трирічна Софійка. 

Осколки влучили їй у живіт, пошкодивши кишечник і печінку. Органи зшивали у лікарні на Донеччині. Потому дівчинку перевезли до Дніпропетровської обласної дитячої лікарні, там хірурги витягли з тіла Софійки ще два металеві осколки. Нині дівчинка при свідомості, її стан стабільний – запевняють лікарі.

"Було двоє дітей по 15 років і хлопчик дев'яти років. Старші діти розповідали, що хлопчик Саша (дев'ять років), він десь це знайшов, бо в нас у Красногорівці після обстрілів валяється все що завгодно. Я не зрозуміла одразу, що в живіт влучило", – розповідає мати Софії Світлана Семидетко.

Ще двоє потерпілих під час вибуху дітей лікуються на Донеччині. Їхньому життю загрози вже немає.

"Гемодинамічні показники, стабільний тиск, цифри гемоглобіну, еритроцитів – все це в задовільному стані. Хоча потребує ще корекції і трансфузії певної маси, це все робитимемо відповідно до її стану", – каже директор Дніпропетровської обласної дитячої лікарні Олександр Хитрик.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter

Помилка в тексті?Виділи її мишкою та натисни Ctrl + Enter

Коментарі

    коментарів немає
Коментар буде опубліковано після модерації
×публікації по часу :