35-річний фіналіст шоу "Танці з зірками" та український скандальний телеведучий Володимир Остапчук у своїй манері привітав фоловерів з Великоднем.

Читайте також: У мережі розсекретили коханку Володимира Остапчука, – ЗМІ (фото)

В жартівливій манері Остапчук зробив знімок з паскою і жіночою рукою з лаконічним манікюром. Шанувальниці почали коментувати фото і гадати, чия це рука на фото, пише Politeka.net з посиланням на особисту сторінку Володимира Остапчука в instagram.

"Христос Воскрес! Світлих думок і любові в серці", – підписав він фото.

Під знімком Володимира Остапчука з анонімною жіночою рукою з'явилися коментарі від шанувальників і хейтеров. Тільки перші привітали у відповідь телеведучого. Інші ж почали міркувати про якість та оздоблення паски на фото.

Читайте також: Кинув дітей: ексдружина відомого шоумена Володимира Остапчука розповіла про постійні зради чоловіка

"Невже ніхто не запитає чия це рука, хто спік паска Остапчуку, непорядок", "Воістину воскрес. Взаємної любові Вам, щастя і якнайшвидшого закінчення цього марення. Творчий драйв чекає не дочекається Вас", "Соломії, це пасочка", "Хоч у таке свято можна було обійтися без дур!! Нічого святого...", "Паска називається "зліпила з того, що було", ніякої естетики", – написали злісні коментатори в мережі.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook