26-го лютого у Нововолинську святкування Дня народження закінчилося бійкою. Як розповіли друзі постраждалих, хлопців безпричинно почали гамселити молодики з іншої компанії.

Читайте також: На Волині нетверезий водій побив патрульного та намагався втекти

Подія трапилася у місці відпочинку з альтанками та банею, біля "козлячого парку". Про це інформує Буг.

"Хлопці, які святкували в альтанці поруч, підійшли до наших і запитали, чи можна поговорити і відразу почали бійку. На відео видно, як вони копали лежачих на землі та били руками по голові.

Вони навіть нападали п’ятеро на одного. Ніякого конфлікту перед тим не було, а на запитання, чому почали так робити, відповіли, що один з ваших не так глянув на нашого. Та ми сиділи на іншому кінці озера.

Ця компанія не перший раз влаштовує подібні бійки. Того ж вечора побили юнака біля Меридіану", – розповіла одна із дівчат, яка була на місці.

Читайте також: Справжня поножовщина: повідомили про стан поліцейського, якого ледве не вбили на Волині

Охоронець викликав поліцію, приїхали декілька карет "швидкої". Як розповідають, в одного із постраждалих в бійці – перелом ключиці, в іншого – зломаний ніс, гайморові пазухи. Ще троє обійшлися синцями та вивихами. Хлопців госпіталізували, на наступний день вони написали заяви в поліцію.

"Ми впізнали молодиків, які влаштували бійку. Їм по 21-23 роки. Зв’язалися з ними, аби поговорити та попросити відшкодування на лікування. Один з потерпілих вже витратив декілька тисяч на лікування, будуть робити операцію на ключиці, на декілька місяців залишиться без роботи. Та нападники проігнорували прохання".

У поліції зазначили, що відкрито провадження за заявами потерпілих про завдання тілесних ушкоджень. Будуть проведені експертизи, триває розслідування.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook