В. о. генерального директора комунального підприємства "Волинський обласний перинатальний центр" Волинської обласної ради Ірина Горавська звернулася до Волинської обласної ради з клопотанням залишити кошти від оренди для розвитку установи. Про це йдеться на сайті обласної ради.

Читайте також: У Волинському перинатальному центрі народилися перші дітки: два хлопчика

Згідно з Методикою розрахунку орендної плати за майно спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області та пропорції її розподілу  70% плати за оренду нерухомого майна, що перебуває на балансі бюджетних установ або організацій спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області спрямовується до обласного бюджету, а решта 30% – установі або організації, на балансі яких перебуває це майно.

Ірина Горавська просить в своєму клопотанні залишити перинатальному центру 100% коштів від оренди. Вона пояснює, що гроші потрібні підприємству для забезпечення належного утримання майна підприємства, його облаштування, експлуатації та ремонту, а також на придбання іншого майна.

Клопотання розглянула майнова комісія на своєму засіданні та рекомендувала депутатам підтримати його, проголосувавши за проєкт рішення "Про спрямування коштів від оренди нерухомого майна комунального підприємства "Волинський обласний перинатальний центр" Волинської обласної ради.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook