Жителі Ковельського району, під час візиту президента Зеленського, принесли йому плакат із фразою-нагадуванням про підвищення зарплат бюджетникам та гарбуза.

Читайте також: На Волинь прибув президент Володимир Зеленський

Про це повідомляє ІА "Волинські новини".

Гарант прибув на Волинь вже вдруге за три місяці. З годинним запізненням він прилетів на аеродром президентським бортом, там пересів на вертоліт і ним полетів в село Вербка Ковельського району інспектувати відремонтовану школу. Разом з ним – керівник Офісу Президента Андрій Єрмак та його заступник Кирило Тимошенко.

Зазначимо, що в Офісі Президента візит вирішили зробити закритим і ледь не таємним. Як повідомляє ІА ВолиньPost, Волинська ОДА не повідомляла про візит Володимира Зеленського. На запитання журналістів у пресслужбі виконавчого органу ще до ранку 22 жовтня запевняли, що нічого про візит президента в область не знали та працюють у звичному режимі. Вже після прибуття гаранта запевнили, що рішення не запрошувати журналістів та не повідомляти про візит у ЗМІ – за Офісом Президента. Мовляв, причина – карантин і "помаранчева зона".

Очікувано, що журналістів не пустили на захід за участю президента, тому місцеві жителі та журналісти чекали його під воротами. Місцеві принесли на місце зустрічі гарбуз, як символ відмови, а також плакат з фразою "Приїхав за голосами? Де зарплати $4000?". Нагадаємо, під час президентської кампанії саме таку можливу зарплату для вчителів озвучили експерти команди Зеленського, щоправда потім повідомили, що це – помилка в розрахунках.

Читайте також: Стала відома справжня мета візиту Зеленського на Волинь

Двом місцевим жителям вдалось коротко поспілкуватись з президентом. Зокрема, йому розповіли про проблеми інституту раку та відсутності дорожнього покриття до школи-довгобуду в селі Стобихівка Камінь-Каширського району.Після чого президент в супроводі кортежу покинув територію. В сьогоднішній його програмі – зустріч з головами ОТГ та інспекція дороги.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook