23 листопада о 03:06 до служби "101" надійшло повідомлення про пожежу в дерев’яному житловому будинку в с.Великий Омеляник Луцького району.

Читайте також: На Волині горіли два житлові будинки

Про це повідомляє пресслужба ДСНС у Волинській області.

Для гасіння пожежі вже о 03:15 приступили вогнеборці 2-ї та 25-ї Державних пожежно-рятувальних частин Управління ДСНС у Волинській області. Рятувальники застосували апарати на стисненому повітрі та в складі ланки газодимозахисної служби подали на гасіння 3 спеціальних водяних стволи. О 03:57 пожежу вдалось ліквідувати. Вогонь знищив дах будинку, пошкодив перекриття, домашні речі. Ймовірною причиною пожежі стало недолік конструкції в системі опалення.

Окрім того, 22 листопада о 19:51 надійшло повідомлення про пожежу в житловому будинку в с. Мостище Камінь-Каширського району. О 20:08 вогнеборці 8-ї ДПРЧ з райцентру розпочали боротьбу з вогнем і подали на гасіння 1 водяний ствол. О 20:15 пожежу вдалось локалізувати, о 20:40 – оперативно ліквідувати. Вогонь пошкодив перекриття та частково покрівлю, стіни будинку. Ймовірна причина пожежі – порушення правил монтажу нагрівальних печей та димарів.

Ще три пожежі 22 листопада трапились у господарських спорудах.

О 14:29 зафіксовано повідомлення про пожежу в с.Вербичне Турійського району. О 15:03 вогонь приборкали рятувальники 17-ї ДПРЧ смт Турійськ. Ймовірна причина пожежі – порушення правил пожежної безпеки при експлуатації печей в господарській споруді.

О 15:17 надійшло повідомлення про пожежу в с.Сильне Ківерцівського району. Через необережне поводження з вогнем власника господарства вогнем 40 м² покрівлі, більшість  стін, речі домашнього вжитку та 3 м³ дров у дерев’яній господарській будівлі. Пожежу ліквідовано о 16:45.

Читайте також: У селі на Волині горіла господарська споруда

О 20:40 до служби "101" надійшло повідомлення про пожежу в с.Самійличі Шацького району. Для боротьби з вогнем о 20:54 прибули рятувальники 11-ї ДПРЧ смт Шацьк, подали на гасіння спеціальний водяний ствол. О 21:10 пожежу ліквідовано. Вогнем знищено покрівлю, пів будинку, пошкоджено речі господарчого вжитку. Причина пожежі встановлюється.

Рятувальники закликають громадян суворо дотримуватись вимог пожежної безпеки при користуванні приладами опалення.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook