Водій Mercedes-Benz з європейською реєстрацією заявив, що їхав на "зелений", а пішохід вибіг на "червоний" світло світлофора.

Читайте також: На Волині у ДТП за тиждень загинуло два депутати (фото)

Смертельна аварія за участю пішохода сталася в Харкові на проспекті Льва Ландау. Про це повідомили в прес-службі Нацполіції Харківської області, пише APnews.

ДТП сталося близько 15:00. За словами правоохоронців, група СОГ ще не прибула на місце інциденту, тому будь-які подробиці вони не повідомили.

Водночас в соцмережах публікують відео і фото з місця жахливої ДТП. При цьому очевидці стверджують, що пішоходу від удару відірвало голову.

"На червоне світло пройшов він. Без натискання на педаль гальма взяв різко право – і вискочив чоловік. Цей теж втік", – повідомив один зі свідків.


Читайте також: Злетів у кювет та перекинувся: у нічній ДТП загинув лучанин (деталі)

У свою чергу водій Mercedes-Benz з європейською реєстрацією заявив, що їхав на "зелений", а пішохід вибіг на "червоний" світло світлофора. Від удару голова чоловіка виявилася в салоні машини, а тіло залишилося лежати на дорозі, водій в шоковому стані. На вигляд загиблому близько 50 років.

На місці аварії працює поліція і медики.

"Поліція з’ясовує обставини аварії у Слобідському районі Харкова. Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди загинув пішохід, його особа наразі встановлюється. Аварія сталася 23 листопада близько 14:50 по проспекту Льва Ландау", – повідомляє УНН із посиланням на пресслужбу поліції Харківської області..

Встановлено, що 25-річний водій автомобіля Mercedes-Benz E200 рухався зі сторони проспекту Московського у напрямку вулиці Олімпійської, в ході чого допустив наїзд на чоловіка, який перебігав проїжджу частину по пішохідному переходу на червоний сигнал світлофора.

"Пішохід отримав травму черепної коробки та загинув на місці. Інформація зареєстрована у Єдиному обліку заяв і повідомлень Немишлянського відділу поліції. На даний час всі обставини ДТП та особа загиблого встановлюються, вирішується питання щодо кваліфікації події за Кримінальним кодексом України", – йдеться у повідомленні.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook