Максим Кривош, який захопив рейсовий автобус "Краснилівка-Берестечко" з пасажирами розповів, що попередньо планував захопити не автобус, а собор. Про це терорист озвучив сьогодні, 23 липня, під час судового засідання.

Читайте також: У Луцьку обрали міру запобіжного заходу терористу Кривошу, який утримував у заручниках автобус з людьми

Терорист розповів, що два місяці проходив навчання у духовній семінарії Свято-Троїцького кафедрального собору.

"Навчався я у духовній семінарії. А там таке, що не дай Боже комусь побачити. Бог – це твоя совість, а більше Бога немає ніякого. Він живе у тобі. А всі вони зробили бізнес, побудували офіси та називають їх церквами", – розповів Кривош.

За його словами, попередньо він планував захоплення собору, а не автобуса, проте передумав.

"Хотів захопити собор Святої Трійці, бо я там навчався у семінарії, і там побачив те "бл**ство". Хотів зробити показовий перформанс. Саме у цьому соборі, бо я з нього розпочинав, і хотів там знайти правду, а тепер я хотів зі своєю правдою туди повернутися. Але завадив карантин", – зазначив терорист.

Читайте також: Адвокат терориста Кривоша назвав його версію подій, що відбувалися на Театральному майдані Луцька 21 липня

Нагадаємо, що сьогодні у Луцькому міськрайонному суді Волинської області відбулося засідання щодо обрання міри запобіжного заходу терористу Максиму Кривошу ("Плохой"), який 21 липня впродовж 12 годин утримував у заручниках пасажирів рейсового автобуса "Берестечко-Краснилівка" та погрожував підірвати його, якщо президент Зеленський не виконає його умови. 

Терористу обрали міру запобіжного заходу. Його взяли під варту на 60 днів, до 18 вересня включно. Рішення прийняв Луцький міськрайонний суд сьогодні, 23 липня.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook