Проник у будинок пенсіонера, викрав гроші та втік: у Луцьку поліцейські оперативно розкрили розбійний напад. Про це інформує поліція Волині.

Читайте також: У Луцьку вночі у снігу виявили чоловіка

Зловмисника затримали. Вирішується питання про оголошення йому підозри у вчиненні розбою та обрання запобіжного заходу.

Учора ввечері до поліції зателефонував 62-річний житель обласного центру. Чоловік повідомив, що приблизно 30 хвилин тому візуально знайомий пошкодив вхідні двері, проник до будинку та, погрожуючи фізичною розправою, відкрито заволодів грошима заявника у сумі 5 тисяч гривень. До слова, потерпілий на інвалідному візку, самостійно пересуватися не може.

На місце пригоди відразу направився наряд управління патрульної поліції, слідчо-оперативна група.

Оперативники спільно із патрульними під час обстеження прилеглої території виявили чоловіка, який за описами був схожий на нападника. Його затримали.

Зловмисником виявився раніше судимий 36-річний лучанин. Майже усі викрадені гроші вилучили.

Правопорушника затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Відомості слідчі внесли до єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 3 ст. 187 Кримінального кодексу України. Йдеться про розбій, поєднаний із проникненням у житло.

Читайте також: Лучанин ледь не вбив свого товариша

Після оголошення затриманому про підозру у вчиненні кримінального правопорушення йому обиратимуть запобіжний захід – тримання під вартою.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook