Голова Волинської обласної державної адміністрації Юрій Погуляйко виділив в оренду ділянку площею 2,56 гектара у Ківерцівському районі для "Сєвєродонецького  асфальтобетонного заводу".

Читайте також: Губернатор Волині влаштував концерт для своїх підлеглих у розпал робочого дня (відео)

Відповідне розпорядження "Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки" голова ОДА підписав 21 серпня.

"Надати дозвіл Товариству з обмеженою відповідальністю "Сєвєродонецький асфальтобетонний завод" на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки державної форми власності (із земель промисловості, транспорту, зв’язку, енергетики, оборони та іншого призначення) орієнтовною площею 2,56 га в оренду для розміщення та експлуатації будівель і споруд автомобільного транспорту та дорожнього господарства для розміщення устаткування для виробництва асфальтобетону (асфальтобетонний завод змішувального типу) з метою будівництва, ремонту та обслуговування доріг місцевого та державного значення, розташованої за межами населених пунктів на території Озерської сільської ради (Тростянецька ОТГ) Ківерцівського району Волинської області", – йдеться у розпорядженні Юрія Погуляйка.

 

Читайте також: Голова Волинської ОДА збільшив кількість своїх заступників

Нагадаємо, Юрій Погуляйко підписав розпорядження про те, щоб віддати в оренду на 49 років 10 земельних ділянок компанії, коріння якої – на сонячному Кіпрі. Тепер ця компанія будуватиме на території Затурцівської ОТГ вітроелектростанції та лінії електропередач.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook