Автоколона першої леді України Олени Зеленської складається з трьох машин. Сама дружина президента їздить на броньованому Mercedes S класу, також у неї є позашляховик Toyota Prado, який виконує функцію прикриття, і джип Mercedes.

Читайте також: Вишиванка чи російська косоворотка: Зеленський з дружиною знову потрапили у скандал з одягом

Як пише видання "Страна", незадовго до появи Зеленської на програмі «Сніданок з 1+1», до будівлі телеканалу підтяглися співробітники Управління держохорони, так звані "розвідники". Так, двоє чоловіків і одна дівчина оглянули територію і потім контролювали периметр. Саму ж першу леді супроводжували четверо охоронців.

Після закінчення зйомок дружина Зеленського поїхала в напрямку Офісу Президента. По дорозі до місця призначення, машини першої леді незначно порушили правила дорожнього руху, повертаючи не зі свого ряду. Автомобіль прикриття періодично виїжджав на сусідню смугу руху, щоб не дати можливість обігнати кортеж.

Читайте також: Це мій клопіт і мої витрати: Олена Зеленська розповіла про свій гардероб

Дружина президента їздить на броньованому Mercedes S класу
Двоє чоловіків оглянули територію перед приїздом Зеленської

Пізніше з'ясувалося, що на дорозі були регулювальники руху, які робили, так званий, «зелений коридор». Вони традиційно забезпечують вільні дороги в центрі Києва для перших осіб держави.

Як виглядає кортеж Олени Зеленської

Олена Зеленська – дружина шостого президента України Володимира Зеленського, сценаристка студії «Квартал 95».

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook