Депутат Андрій Покровський почав "війну" з незаконним гральним бізнесом. Але мабуть забув, що у 2017-му він навіть не голосував за протидію поширення цих закладів у Луцьку. І до того, поки ніхто не знайшов зв’язків депутата з цією нелегальною справою, він повністю ігнорував це питання. Проте, як тільки в ЗМІ з’явилася інформація про причетність Покровського до підпільних гральних закладів, він раптом ініціював проект рішення і став борцем з гральними автоматами.

Читайте також:  Депутат Луцькради хоче знищити конкурентів по гральному бізнесу?

Про це пише ІА Волинські Новини.

Варто зазначити, днями Андрій Покровський виніс на розгляд депутатської комісії проект рішення, який він підготував, про організацію роботи щодо протидії гральному бізнесу та розповсюдження азартних ігор у Луцьку. А тижнем раніше, журналісти оприлюднили схему зв’язків, підконтрольних місцевому депутату і бізнесмену, колишньому власнику "Альфа-казино" з підприємствами, яких неодноразово ловили на організації підпільних гральних закладів.

Варто зауважити, що згаданим питанням у Луцькій міській раді депутати переймалися ще два роки тому. Так, під час позачергової 28 сесії міськради 18 липня 2017 року, депутати проголосували за підтримку рішення Про звернення щодо впорядкування діяльності комп’ютерних клубів, закладів лото, лотерей та інших інтерактивних клубів. Відповідно до тексту рішення, депутати зверталися до Голови Верховної Ради Андрія Парубія та народного депутат від Луцька Ігоря Лапіна.

Читайте також: "Свідомий" гральний бізнес депутата Покровського у Луцьку: як він працює

Про те, що цей проект рішення розглядатиметься, в міській раді повідомляли завчасно. Проте, як свідчать матеріали, Андрій Покровський у голосуванні участі не брав. Та й взагалі в залі тоді його не було. Вочевидь, зайнятий бізнесмен повважав, що це питання не варте його уваги, як і зміни до бюджету, які вносилися на цій же сесії.

От і виходить, що два роки тому документ, у якому депутати просили внести зміни до чинного законодавства, які б унеможливили організацію та проведення азартних ігор в комп’ютерних клубах, закладах лото, лотерей залишився поза увагою Андрія Покровського і сьогодні він про це не згадує. Та щойно журналісти зачепили питання незаконного грального бізнесу, до якого причетний згаданий обранець громади, засновник громадського руху "Свідомі" почав переконувати, що готовий боротися з цим явищем у місті і сам він жодним чином до нього не причетний.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook