Державне бюро розслідувань повідомило про підозру інспектору Нацполіції, який у лютому цього року зґвалтував неповнолітню дівчину. Правоохоронець змусив потерпілу поїхати до нього додому, а після того, як зґвалтував дівчину - відвіз її на місце зупинки громадського транспорту.

Читайте також: Звірське зґвалтування поліцейськими молодої дівчини: стало відомо про нових жертв

Про це повідомляє пресслужба ДБР.

"Неповнолітня дівчина познайомилася з підозрюваним наприкінці січня 2020 року, коли до поліції звернулася її матір із заявою про зникнення доньки після чергового конфлікту. Правоохоронці склали щодо матері адміністративний протокол, а з її донькою провели бесіду", – йдеться у поліції.

11 лютого підозрюваний, який на той час працював на посаді інспектора сектору ювенальної превенції в Одесі, змусив неповнолітню поїхати до нього додому, де зґвалтував її, а потім відвіз на місце зупинки громадського транспорту.

Читайте також: Бив і жорстоко ґвалтував: вітчим по-звірячому познущався над малолітньою пасербицею

За кілька днів дівчина наважилася розповісти про зґвалтування своєму вчителеві, який переконав її звернутися із заявою до правоохоронців.

Слідчі ДБР 15 липня повідомили про підозру у зґвалтуванні неповнолітньої інспектору Нацполіції. Наразі вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. 

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook