Працівники поліції не повертають неправомірно вилучене майно та не виконують ухвалу Луцького Міськрайонного суду. Через незаконні дії працівників поліції місто несе втрати. Про це на сторінці у Fecebook повідомляють міські муніципали. 

Читайте також: На Новому ринку кипить робота із встановлення та облаштування територій (відео)

"Департаменом муніципальної варти Луцької міської ради 04 лютого 2020р. проводилось зняття МАФУ що належить департаменту по вул. Замковій та розміщений згідно Рішення Виконавчого комітету від 06.02.2019р. №69-1 "Про розміщення тимчасової споруди на вул. Замковій" маніпулятором "IVECO" державний номерний знак АС 7774 АН, згідно укладеного договору.

Дані заходи проводились паралельно з демонтажем ринку "Центральний" згідно Рішення Луцької міської ради від 29 січня 2020р. №69/1 "Про припинення права постійного користування комунальному підприємству "Луцькі ринки" земельною ділянкою".

Незаконними діями з боку працівників поліції було затримано та незаконно утримується вказаний маніпулятор", – йдеться в заяві.

Читайте також: Голова Волинської ОДА зустрівся з підприємцями Центрального ринку (фото)

Станом на 06 лютого згідно Ухвали Луцького Міськрайонного суду встановлено, що майно, в тому числі і вказаний транспортний засіб працівниками поліції вилучено неправомірно та підлягає негайному поверненню.

Станом на 17:00 год. 07.02.2020 року транспортний засіб не повернуто, міський бюджет несе збитки так як згідно укладеного договору оплачуються послуги даного транспортного засобу погодинно. Таким чином уже 64 години місто боргує по оплаті підряднику за незаконні дії працівників поліції.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook