У поліції затримали і встановили нападника, який облив зеленкою експрезидента Петра Порошенка в центрі Києва.

Читайте також: Зеленський у промові до Дня Незалежності потролив Януковича

Про це розповіли у ТСН.

Столичні правоохоронці встановили, що зробив це уродженець Чернігівської області 1999 року народження. За хуліганство йому загрожує до п’яти років ув’язнення.

Як повідомляють у телеграм-каналі «Политика страны» з посиланням на джерела в поліції, атакував політика 21-річний житель міста Козельця Чернігівської області Ілля Пустовгар. У нападника вилучили баночку з-під жувальних пластинок, в якій він і проніс зеленку.

Навіщо хлопець це зробив – він не зізнається, зараз поліція намагається розібратися, чи діяв він сам по собі або все-таки за чиєюсь вказівкою. З цією метою вивчають його контакти.

У Порошенка вчора вже заявляли, що це мало не спецоперація Банкової. Хлопець затриманий печерською поліцією за 72 години, йому готують підозру за ч.1 ст.296 КК України «Хуліганство».

Сторінка Іллі у Facebook нічим не примітна – фотографії в спортивному костюмі Також на сторінці затриманого зазначено, що він зараз вчиться в Чернігівському педуніверситеті.

На фото з його сторінки видно, що він цікавиться археологією.

Відео із зеленими плямами на обличчі колишнього президента напередодні з’явилося у соцмережах. Згодом стало відомо, що розчин діамантового зеленого на Петра Порошенка вилили у центрі міста під час покладання квітів поруч із пам’ятним знаком Героям Небесної Сотні.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook