Помер Віталій Рудзько, який побив і намагався зґвалтувати телеведучу Анастасію Лугову в поїзді «Київ-Маріуполь».

Як повідомила сама Лугова в інстаграмі, суд у справі про напад перенесли у зв’язку зі смертю обвинувачуваного, яка трапилася 13-го квітня, передає OBOZREVATEL.

Читайте також: Неподалік Луцька чоловік зґвалтував дівчину, яку підвозив

“Не буду занадто емоційною, але хочу сказати, що страх, у якому я жила весь цей час; переживала, що буде, коли Рудзько вийде; чи знайде він мене; як далі жити… Так от – цей страх помер разом із ним!” – написала жінка.

У коментарі “Стране” вона уточнила, що за попередніми даними, Рудзько помер від раку мозку.

“Невідомо, що сталося. Ні свідоцтва про смерть, ніяких доказів не отримали. Але слідчий по базі СІЗО подивився – Рудзько дійсно значиться померлим. Попередня причина смерті – рак мозку. Але це ще підтверджується. Помер він у реанімації, в якій лікарні – невідомо. Минув уже тиждень, але документів ще немає, вони готуються. Незрозуміло, чому так довго”, – зазначила Лугова.

Читайте також: Виїхав на червоне: у Луцьку на залізничному переїзді легковик зіткнувся з потягом (фото)

Вона пообіцяла, що й надалі відстоюватиме в суді свої права, тому що за те, що сталося, має нести відповідальність не лише Рудзько.

“У цій ситуації маємо ще багато запитань та претензій до цілої системи, яка не здатна забезпечити безпеку пасажирів”, – підкреслила постраждала.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook