Представник політичної сили "Слуга народу" у Володимир-Волинському новоутвореному районі та помічник народного депутата з Волині Валерія Стернійчука – Павло Горошкевич припиняє свою діяльність у політичній силі. Про це він заявив у відео, яке оприлюднив на своїй сторінці у Facebook.

Читайте також: Ігор Пальонка: "Працюватиму на добробут людей та разом будемо розвивати Володимир"

Павло Горошкевич зазначає, що розчарувався у діях обласного виборчого та партійного штабах політсили, а також виступає проти кандидата на посаду міського голови від "Слуги народу" Миколи Юнака

"Попри усі успіхи, наш романтизм та енергію просто безсоромно використали безсовісні та безчесні політики, які мов паразити прилипли до політичної партії президента. Але не дивлячись на це, ми продовжуємо підтримувати Володимира Зеленського.

Після останніх подій, що розгорнулися в обласному виборчому і партійному штабах "Слуги народу", ми зрозуміли, що далі нам не по дорозі. Ми з командою не можемо підтримувати рішення політштабу і осередку стосовно висунення кандидатом на посаду Володимир-Волинського міського голови Миколи Юнака, який не здатен працювати у команді, а всі його знають, як людину, яка недотримує свого слова. Для нього боротьба з корупцією – порожній звук. Він працюватиме на власне збагачення, розвиток свого бізнесу, а не міста. Крім того, Микола Юнак жодного дня не працював у нашій команді і завжди шукав можливості піти під брендом рейтингової партії", – зазначає Горошкевич.

Читайте також: На Волині невідомі побили автомобіль потенційного кандидата в мери (фото)

За його словами, про оборудки Миколи Юнака в обласному осередку давно ходять чутки, але Павло Горошкевич відмовлявся цьому вірити.

"Цим рішенням обласний осередок дискредитує політпартію "Слуга народу" і політику партії. Отже, ми відмовляємося працювати зі "Слугою народу", а особисто я припиняю свою роботу, як представник партії у Володимир-Волинському новоутвореному районі", – каже Павло Горошкевич.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook