В Одеській області поліцейські затримали неповнолітніх хлопця та дівчину, яких підозрюють у вбивстві іноземця. Надзвичайна подія трапилася у Білгороді-Дністровському.

Читайте також: Закопали у полі біля хати: на Рівненщині зухвало вбили чоловіка (фото, відео)

Про це повідомляє пресслужба Головного управління Національної поліції в Одеській області.

"17-річні хлопець та дівчина пробралися до квартири потерпілого, вбили його, а потім розчленували тіло і закопали на околиці міста", – розповіли правоохоронці.

Про зникнення 68-річного громадянина іншої держави, який орендував житло у Білгороді-Дністровському, до поліції повідомив його племінник. "Оглянувши квартиру чоловіка, правоохоронці виявили у ній сліди крові, а згодом, відпрацьовуючи коло спілкування, вийшли на слід тих, хто був причетний до його зникнення", - додали в поліції. 

Читайте також: Тіла були розкидані по всьому селищу: молодики жорстоко вбили всю родину (фото/відео)

Зловмисниками, за даними правоохоронців, виявилися 17-річні мешканці району – хлопець та його дівчина, яка раніше мала стосунки з потерпілим. "Ретельно підготувавшись, вони вночі прийшли додому до чоловіка, через вікно проникли до його квартири і вбили. А щоб приховати сліди злочину, тіло розчленували, розклали по сумках та закопали біля лиману за містом", – повідомили деталі злочину правоохоронці. 

Наразі обидва підозрюваних затримані, вирішується питання про обрання їм запобіжного заходу. Мотивом свого вчинку пара називає помсту за інтимні стосунки дівчини з загиблим.

Дії неповнолітніх слідчі кваліфікували за п.12  ч.2 ст. 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство, вчинене за попередньою змовою групою осіб). Їм загрожує від десяти до п'ятнадцяти років позбавлення волі або навіть довічне ув’язнення.