Блогерка з Києва, відома в TikTok під ніком Di.rubens (Таїсія Онацька-Маламан), яка раніше назвала Росію улюбленою країною і потрапила в базу «Миротворець», втратила контракт з компанією ASUS через свої проросійські висловлювання. Всесвітньо відомий бренд вирішив припинити співпрацю з дівчиною.

Читайте також: «Висади це б***ство»: у Рівному блогерка роздяглась у тролейбусі

Про це повідомив активіст Сергій Стерненко на своїй сторінці в Facebook. Він побачив в Instagram, що ASUS співпрацює з проросійською блогеркою, і вирішив написати компанії.

«Помилятися може будь-хто. Але важливо те, як ти на помилку реагуєш. Asus відреагували правильно, і вже через кілька годин повідомили мені, що співпраця з Таїсією припинена. За що їм повага і вдячність!» – розповів Стерненко.

Таїсія Онацька-Маламан співпрацювала з компанією ASUS
Таїсія Онацька-Маламан втратила контракт з компанією ASUS

До речі, раніше в мережі з'явився ролик, на якому блогерка Di.rubens на місці розстрілу Небесної Сотні голосно сміється та стверджує, що серед усіх країн обрала би Росію. Після хвилі обурення вона видалила скандальний ролик, проте ніяк не прокоментувала ситуацію.

Читайте також: «Путін – красунчик»: скандальна українська блогерка потрапила у базу «Миротворця» (відео)

Пізніше блогерка вирішила подати до суду на офіцера ЗСУ Анатолія Штефана, який опублікував скандальний ролик з її участю. Дівчина назвала військового «ганьбою української армії». Штефан зі свого боку заявив, що така реакція – це «нонсенс».

Як виглядає Таїсія Онацька-Маламан

Українська блогерка Таїсія Онацька-Маламан

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook