У Рівному поліцейські оперативно затримали причетного до умисного вбивства зловмисника. Про це інформує поліція Рівного.

Читайте також: Волинянин напав та побив таксиста

Вчора, 21 грудня, близько 21-ої години на вулиці Льонокомбінатівській у Рівному конфлікт між двома чоловіками закінчився стріляниною. Один із них – відомий в місті підприємець Едуард Патіс загинув на місці внаслідок поранення у груди. 

У результаті поведених першочергових слідчих дій та розшукових заходів поліцейські за "гарячими" слідами затримали особу, причетну до умисного вбивства. Ним виявився 31-річний житель Рівненського району. В порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України його помістили до ізолятора тимчасового тримання.

За правовою кваліфікацією частини 1 статті 115 Кримінального кодексу України вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

Відео з місця події оприлюднила місцева журналістка Вікторія Мамотюк.

Читайте також: Чоловіки, які вбили людей на Волині та Закарпатті, отримали довічне ув'язнення

Місцеві ЗМІ зазначають, що Едуард Патіс був власником магазину "Гастроном" на вулиці Льонокомбінатівській, у якому також розташовано кафе "Рюмочна". Саме біля цього закладу і сталося вбивство.

До слова, у 2019 році Едуард Патіс вже потрапляв у скандальну ситуацію зі стрільбою. Тільки тоді стріляли не у нього, а він. Відомо, що двоє нетверезих рівнян справляли потребу під стінами його магазину. Побачивши це, власник зробив їм зауваження. Після цього між чоловіками виникла сутичка, Едуард Патіс отримав забої потилиці та кисті руки, повернувся до магазину, взяв пістолет і двічі вистрелив у противників. Зброя була заряджена гумовими кулями.

Потерпілі отримали травми плеча і ноги. Едуард Патіс заявив, що це була самооборона.

На момент вбивства Едуарду Патісу було 50 років. У нього залишилися дружина та син.

До слова, напередодні свого вбивства підприємець розмістив на своїй сторінці у Фейсбуці пост зі словами: "Жити треба так, щоб кожен хто з тобою спілкувався, потім шкодував, що ти не поруч".

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook