Українські артисти Олексій Потапенко (Потап) та Світлана Лобода публічно висміяли виступ співачки Тіни Кароль, чим викликали обурення у прихильників зірки і повеселили своїх колег – Ольгу Полякову і Надю Дорофєєву.

Читайте також: "Секс": Тіна Кароль у прозорому топі без білизни викликала фурор у мережі (фото)

Репер розмістив в Instagram фрагмент виступу Кароль, на якому вона емоційно співає на сцені, і замінив її голос пронизливим чоловічим криком. Під роликом зібралися не тільки підписники артиста, але і його "зіркові колеги". Зокрема, Світлана Лобода залишила саркастичний коментар до побаченого.

"Терміново видали, а то тебе завтра виженуть з країни! Пам'ятаєш, на весіллі не можна бути красивішим і популярнішим від нареченої", – написала співачка.

Шанувальники Кароль кинулися захищати свого кумира. "Краще промовчала б! За розумну прийняли б", "Ой, які люди ... Жодного разу не бачила, щоб ти лайкала і коментувала Потапа. Ой, стривайте, тут же про Тіну відос. І всім смішно з неї. Заздрість – погане почуття, Світланка", "Закрийте свій рот", "Сиди в Росії", – звернулися до Лободи обурені фани Тіни.

Читайте також: Сексапільна Тіна Кароль розбурхала мережу новим образом (фото)

Не втримались від коментарів до відео і ще дві українські зірки – Оля Полякова та Надя Дорофєєва. Правда, вони були дуже лаконічними в своїх висловлюваннях. "Ааааа", – написала епатажна "суперблондинка". "Зупиніть мене", – зазначила солістка "Время и стекло", доповнивши свій коментар усміхненими смайлами.

Щоправда, після жорстоких коментаторів відео було видалено.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter