Якщо міло Луцьк не внесуть до "червоної" карантинної зони, то, після осінніх канікул 2 листопада, учні та вчителі усії шкіл приступлять до занять.

Читайте також: За парти повернуться не всі: хто буде навчатися дистанційно (відео)

Про це стало відомо сьогодні, 30 листопада, пише ІА Волинські новини.

Як повідомила начальниця управління освіти Луцької міської ради Зіновія Лещенко, рішення про форму навчання у карантинний період у відповідності про закон "Про повну загальну середню освіту" приймає кожна школа, а ми можемо тільки рекомендувати. Остаточне рішення – за педагогічною радою.

Читайте також: В Україні вищу освіту можна буде здобути на підприємстві

"Оскільки ми знаходимося в помаранчевій зоні, й після моніторингу ситуації по школах, визначили, що масових випадків захворюваності дітей на COVID-19 нема, то школи приступлять до роботи в очному режимі. Але, наголошую, ми можемо тільки давати рекомендації. Ми тільки написали листа, але у листі нагадали керівникам шкіл визначитися з формою навчання рішеннями педагогічної ради. У відповідності до постанови Кабінету міністрів №641 зі змінами від 13 жовтня, а також постанова Головного санітарного лікаря № 50, якими ми керуємося, очне навчання учнів початкових класів може бути й за умов червоної карантинної зони", – зазначила головна освітянка Луцька.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook