Згідно з оперативною інформацією Волинської ОДА станом на 13 травня 2020 року у медичних закладах області знаходиться на лікуванні 92 пацієнти, які хворі на COVID-19.

Читайте також: Одна смерть, хворий священник та майже 20 прихожан: повідомили деталі спалаху коронавірусу у церкві на Волині

Загалом у медичних закладах Волинської області підготовлено для хворих на COVID-19 508 лікарняних ліжок, з яких зайнято 92, що складає 18,1%.

У Волинській обласній інфекційній лікарні з наявних 180 ліжок, зайнято 29, що складає 16,1%, у Волинській обласній клінічній лікарі з 177 ліжок пацієнтами зайнято 33 (18,6%).

У Ковельській центральній районній лікарні для лікування хворих на коронавірус підготували 33 ліжкомісця, з яких станом на сьогодні зайнято 11, що складає 33,3%.

У Нововолинській центральній міській лікарні з наявних 23 ліжок зайнято пацієнтами 19 (82,6%).

В інших мездакладах, які готові приймати хворих на COVID-19, інфікованих пацієнтів немає. Загалом у Любомльському територіальному медичнму об’єднанні підготували 20 ліжок, у Ківерцівькому районному територіальному медичному об'єднанні – 15, у Волинському обласному дитячому територіальному медичному об'єднанні – 30 та у Луцькому клінічному пологовому будинку – 30.

Читайте також: На Волині ціла сім'я захворіла на коронавірус

Загалом, за даними Волинського обласного лабораторного центру, за останню добу на Волині зареєстровано 14 нових випадків захворювання на COVID-19, з них в Горохівському районі – 6, Локачинському районі – 3, по одному випадку зареєстровано в м. Луцьк, м. Нововолинськ, Ківерцівському, Маневицькому та Любомльському районах. 

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook