Керівники медичних закладів району проінформували голову Горохівської райдержадміністрації Сергія Мишленика про епідемічну ситуацію в районі та стан поширення гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2. Про це повідомляє сайт установи.

Читайте також: На Волині збільшилась кількість захворювань на коронавірус: де зафіксували зараження

За інформацією головних лікарів КНП "Горохівська центральна районна лікарня" Валерія Коби, КНП "Горохівський РЦ ПМСД" Галини Майко та завідувача Горохівського міжрайонного відділу ДУ "Волинський ОЛЦ МОЗ України" Тетяни Рощини станом на 10 годину ранку 8 квітня 2020 року у Горохівському районі зареєстровано два нових випадки коронавірусної інфекції у жителів району.

Один із хворих знаходиться на самоізоляції, другий знаходився на стаціонарному лікуванні в Берестечківській районній лікарні, а 7 квітня спецкаретою екстреної медичної доставлений в обласну інфекційну лікарню.

Читайте також: 1668 людей захворіли та 52 померли: коронавірус сильніше атакує Україну

Зазначимо, що станом на 10.00 годину 8 квітня на Волині зареєстровано 36 випадків COVID-19 лабораторно підтверджених методом полімеразно-ланцюгової реакції (ПЛР). 

Загалом за весь період спостереження коронавірусна хвороба виявлена у Горохівському районі у трьох осіб.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook