Сьогодні, 21 квітня, ввечері на вулиці Шевченка у Луцьку сталася пожежа, під час якої загинуло троє осіб: дві жінки та чоловік – мешканці цього будинку.

Читайте також: На Волині горів будинок (фото)

На місці події зараз працюють рятувальники та правоохоронці.
У коментарі журналістам ІА ВолиньPost вони повідомили попередню причину.

«Причину загорання зараз встановлюють, – коментує тимчасовий виконувач обов’язків заступника начальника Луцького районного управління поліції, начальник слідчого відділу Максим Новицький. – Однак більше всього ми схиляємося до версії, що це або несправність газового обладнання, або необережне поводження з вогнем власників цього житла».

Читайте також: У Луцькій багатоповерхівці – пожежа на другому поверсі (фото)

Будинок, де сталася пожежа поділений на дві квартири: в одній з них проживав чоловік 1952 року народження, в іншій – де і відбулося загорання, мешкали жінка з матір’ю 57-го і 85-го років народження.

На жаль, загинули усі.

Зауважимо, що попередньо на своїй сторінці у Facebook речник управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Волинській області Володимир Несторов повідомляв, що під час пожежі вогнеборці врятували дитину, яку винесли з задимленого будинку. Проте правоохоронці на місці події спростовують цю інформацію.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook