5-го квітня міжвідомчою групою за участі поліції, СБУ, прикордонників та прокуратури у Володимирі-Волинському затримали бус Volkswagen. Водій на вимогу поліції не зупинився і наїхав на правоохоронця. Поліція переслідувала водія до центру міста. Стало відомо, що у бусі було 17,5 тисяч пачок цигарок.

Читайте також: Погоня на Волині: водій буса наїхав на поліцейського (відео)

Про це БУГу повідомили у пресслужбі Львівського прикордонного загону.

За інформацією співробітників оперативних підрозділів Держприкордонслужби на околиці Володимира правоохоронці зупинили транспортний засіб марки Volkswagen під керуванням громадянина України.

Водій вказаного автомобіля на вимогу працівників Національної поліції не зупинився, у зв’язку з чим, екіпажем поліціянтів здійснено переслідування автомобіля. Після чого зловмисник здійснив наїзд на співробітника Національної поліції, та вході проведення оперативних дій автомобіль був зупинений.

Під час огляду транспортного засобу правоохоронці виявили сигарети загальною кількість 17500 пачок цигарок марки "Фест" з білоруськими акцизними марками. На теперішній час проводяться оперативні заходи та з’ясування обставин правопорушення.

Читайте також: На Волині − жахлива аварія "лоб у лоб", тіло водія з авто вирізають рятувальники (оновлено, фото)

Погоню на вулиці Ковельській зафіксувала камера відеонагляду vidcom.

Відео з місця події опублікував на своїй сторінці в фейсбук Андрій Семенчук.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook