Слідство обґрунтовано вважає, що працівник патрульної поліції Іван Приходько здійснив смертельний постріл, від якого загинув 5-річний хлопчик Кирило Тлявов. Про це УНН стало відомо з джерел у правоохоронних органах.

Читайте також: Дружина поліцейського, підозрюваного у вбивстві 5-річного Кирила, зробила шокуючу заяву

Слід додати, що зброю, з якої був зроблений смертельний постріл, досі не знайшли.

ЗМІ стало відомо, що після отримання результатів усіх експертиз, проведених в рамках розслідування, слідчі прийшли до висновку, що саме Приходько здійснив постріл, який став смертельним для дитини.

Нагадаємо, 1 червня п'ятирічний хлопчик з Переяслав-Хмельницького потрапив до реанімації з пораненням голови, яке він отримав у дворі за місцем проживання внаслідок випадкового пострілу. Пізніше стало відомо, що до інциденту причетні два працівники поліції.

Читайте також: Попрощалися із 5-річним хлопчиком, якого застрелили поліцейські (фото)

Хлопчик перебував у вкрай важкому стані і 3 червня помер. Біля будівлі МВС у Києві ввечері почалася акція з вимогою справедливого розслідування вбивства хлопчика.

Пізніше глава поліції Київської області подав у відставку. Дмитро Ценов пішов з посади у зв'язку з вбивством поліцейськими п'ятирічного хлопчика в Переяслав-Хмельницькому.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook